Zavarovanje za smučanje

Zavarovanje za smučanjeOdhajate na smučanje? Ali veste, da pri nesreči pri smučanju evropska kartica zdravstvenega zavarovanja ni dovolj? Ta namreč krije samo stroške zdravljenja v javnih ustanovah in ne krije stroškov prevoza v Slovenijo in po državi, kjer gostujete. Prav tako ne krije stroškov zasebnega zdravstvenega varstva  ali izgubljene/ukradene lastnine.

Zato že v osnovi vsakomur (posamezniki, družine in skupine), ki potujete v tujino priporočamo sklenitev turističnega zavarovanja z asistenco v tujini.  V zimskih časih to še posebej velja za smučarje, deskarje na snegu, ki so ljudje z aktivnim življenjskim slogom izpostavljeni tveganjem. Seveda pa so razlike med ponudniki turističnih zavarovanj precejšnje (ne samo v cenah, predvsem v vsebini oziroma zavarovanih vrstah in kritjih), zato vam močno priporočamo predhodni strokovni posvet pred sklenitvijo.

 

Zahtevajte strokovni posvet in neobvezujočo ponudbo za zavarovanje za smučanje

Pokličete nas lahko vsak delovni dan med 9. in 17. uro na telefonsko številko 059/090 220, ali nas kontaktirate preko spodnjega spletnega obrazca:

[contact-form-7 id=”1455″ title=”Contact form 1″]

 

Zavarovanje za smučanje – priporočljivi ponudniki