Zavarovanja za hude bolezni – ali veste, kaj podpisujete?

Zavarovanje za hude bolezniEkskluzivna brezplačna objava najbolj strokovnega in kritičnega prispevka na temo zavarovanj za hude bolezni pri nas.

Z dovoljenjem strokovnega časopisa za zdravnike, zobozdravnike in farmacevte Medicina danes in vodilne svetovalne revije za področje osebnih financ na slovenskem trgu Moje finance, na tem mestu ekskluzivno objavljamo, vsaj po našem mnenju do sedaj najbolj strokoven in kritičen prispevek na temo zavarovanj za hude bolezni pri nas.

Zavarovanja za hude bolezni
Mrgoli drobnega tiska, zato previdno

avtorica: Marja Milič, novinarka revije Moje finance
strokovno mnenje: Bojan Popovič, zdravnik in pravnik
strokovno mnenje: Boris Škaper, finančni svetovalec

Rak, kap, paraliza, odpoved organov so diagnoze, ki življenje postavijo na glavo ne le telesno in čustveno, temveč tudi finančno. Ali zavarovanja za hude bolezni lahko omilijo finančne stiske bolnikov?  Navadno so kritja precej nizka, v drobnem tisku pa kar mrgoli presenečenj, zato previdno.

Pred sklenitvijo katerekoli pogodbe je vedno treba najprej pogledati v njeno drobovje. Če posameznika od branja ne bo odvrnila večstranska priloga s kopico členov in podčlenov, pa bo skoraj gotovo imel težave pri razumevanju vseh medicinskih terminov in bolezenskih stanj, ki so tam navedeni.

Za branje in prenos članka kliknite TUKAJ!

članek: Zavarovanja za hude bolezni – Mrgoli drobnega tiska, zato previdno?
format: pdf, velikost: 159 KB

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Revija Moje finance je vodilna svetovalna revija za področje osebnih financ na slovenskem trgu. Namen revije je informirati, svetovati, izobraževati o ponudbi na področju osebnih financ; prinašati med bralce nove ideje in novosti o naložbenih priložnostih, varčevanju, zavarovanju, pokojninah, nepremičninah, davkih in drugi ponudbi s področja osebnih financ; izdelovati razne primerjave finančne ponudbe; presojati in komentirati novosti s tega področja v Sloveniji; informirati bralce o novostih iz tujine. Bralcem svetuje glede investicij v izobraževanje otrok ali lastno izobraževanje, dotika pa se tudi skrbi za posameznikovo zdravje. S kombinacijo strokovno finančnih in po drugi strani ljudskih tem s področja osebnih financ, predstavljenih na preprost način, predstavlja finančni vodnik.

Medicina danes je neodvisen strokovni časopis za zdravnike, zobozdravnike in farmacevte. Kot “usepaper”, uporabni časopis, informira bralce o domačih in tujih dogodkih v zdravstvu, prinaša novice, pomembne za njihovo delo, ter jim svetuje in pomaga pri poslovnih in zasebnih odločitvah.