Zavarovalnica Tilia nudi izjemno priložnost za sklenitev riziko življenjskega zavarovanja

Rizično življenjsko zavarovanjeZavarovalnica Tilia nudi izjemno priložnost za sklenitev riziko življenjskega zavarovanja z bistveno nižjo premijo.

Z decembrom bo namreč za zavarovalništvo začela učinkovati direktiva o enakem obravnavanju spolov in zavarovalnice bodo morale za ženske in moške obračunavati enako premijo tudi tam, kjer je bila doslej različna.

Zavarovalne premije se bodo na slovenskem tržišču, zaradi poenotenja premij, po decembru 2012, za ženske povišale za okrog 50 odstotkov.

Zato izkoristile priložnost in sklenite zavarovanje še pred decembrom 2012 in plačujte nižjo premijo vse do izteka police, torej deset, dvajset ali celo več let …

Primer: V spodnji tabeli so informativni izračuni in primerjava za življenjsko zavarovanje za primer smrti za ženske za zavarovalno dobo 10 let in zavarovalno vsoto 50.000,00 EUR. Premija po 21. 12. 2012 še ni določena – v tabeli je prikazan primer, če bi bila premija za 50 % višja od sedanje.

Riziko življenjsko zavarovanje izračun

Za interes po sklenitvi zavarovanja ali dodatne informacije nas pokličite vsak delovni dan med 9. in 17. uro na 059 / 090 220 ali kadarkoli uporabite kontaktni spletni obrazec.