Knjiga “Vodnik za preračunljivo investiranje” brezplačno v e-obliki

Vodnik za preračunljivo investiranjePriročnik o investiranju, v katerem je avtorica Mateja Jesenek zajela tisto osnovno znanje, ki bi ga naj vsak vlagatelj imel, preden bi izpostavil svoja težko privarčevana sredstva tveganjem. Prva knjiga v Sloveniji s takšno tematiko izdana že  leta 2003.

KMALU NA VOLJO BREZPLAČNO!

Ljudje se razlikujemo med seboj, tako po izobrazbi, starosti, ekonomskem in socialnem statusu in še čem. Imamo tudi različne življenjske cilje in pričakovanja. Naložbe, ki so lahko primerne za eno osebo, niso nujno primerne tudi za nekoga drugega.

Če se tega zavedamo ali ne  tako slej kot prej vsi postanemo vlagatelji. Naj bo to z nakupom nepremičnine, ki bi jo želeli prodati ali oddati, s podjetjem, ki ga vodimo, z različnimi oblikami pokojninskih varčevanj in že zgolj, če imamo bančni varčevalni račun.

Če bi želeli, da vam informacije iz knjige “Vodnik za preračunljivo investiranje” posredujemo, ko bodo nared v e-obliki, izpolnite spodnji spletni obrazec. Knjiga bo v obliki več delnega elektronskega tečaja, tako boste  pridobljene informacije lažje prebirali in jih tudi usvojili.

[contact-form-7 id=”2009″ title=”vodnik-preracunljivo-investiranje”]

100% spoštujemo vašo zasebnost! Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Od  naročila v povezavi s knjigo “Vodnik za preračunljivo investiranje” se boste lahko odjavili kadarkoli.