Vinjeta za samo 68 evrov

Pri zavarovalnici GENERALI vinjeta samo 68 EUR*!

Vinjeta za 68 evrov
Vsi novi zavarovalci (fizične osebe – varni vozniki**), ki v času akcije med 2. 12. 2013 in 31. 1. 2014 sklenejo letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo (zavarovanje avtomobilske odgovornosti – AO, zavarovanje AO-plus in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov), prejmejo:

  • Petrol klub predplačniško kartico z dobroimetjem 42 EUR (kartica izdajatelja Petrol d.d., unovčljiva tudi za nakup vinjete na bencinskih servisih Petrol do 1. 6. 2014), oz.
  • na izbranih tehničnih pregledih vrednostni bon za 42 EUR za nakup letne vinjete za leto 2014 ob sklenitvi zavarovanja.

Ugodnost velja tudi za obstoječe zavarovalce, ki obnovijo avto zavarovanje in sklenejo življenjsko zavarovanje vsaj za 10 let in z minimalno letno premijo 240 EUR.

Akcija poteka od 2. 12. 2013 do vključno 31. 1. 2014.

P.s.: Če vam vaše avto zavarovanje poteče do vključno 28. 2. 2014, ga lahko obnovite že 30 dni pred potekom in si tako zagotovite omenjeno ugodnost.

Omenjena ugodnost ne velja pri sklepanju zavarovanj preko interneta.

Več o pogojih zavarovanja, možnostih unovčitve, dodatnih informacijah ali zahtevku po neobveznem informativnem izračunu na telefonski številki: 059 / 090 220 ali preko spodnjega spletnega obrazca:

Generali avto akcija[contact-form-7 id=”1718″ title=”Generali nagradna igra 40 evrov”]

Nov zavarovalec* (fizična oseba – varni voznik**), ki v času trajanja akcije sklene letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo*** (zavarovanje avtomobilske odgovornosti – AO, zavarovanje AO-plus in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov), prejme vrednostno kartico izdajatelja Petrol d.d. z dobroimetjem 42 EUR (unovčljivo tudi za vinjeto na bencinskih servisih Petrol do 01. 06. 2014), oz. na izbranih tehničnih pregledih vrednostni bon za 42 EUR za nakup letne vinjete ob sklenitvi zavarovanja. V primeru sklenitve zavarovanja v okviru te akcije zavarovalec ni upravičen do posebnega popusta, če je skupna bruto premija na polici brez stroška izdaje zelene karte pod 250 €, drugih vrednostnih bonov, drugih akcijskih oz. promocijskih ugodnosti, razen v primeru Petrol kupona za dvojni popust za brezškodno dogajanje. Velja tudi za obstoječe zavarovalce, ki obnovijo avto zavarovanje in sklenejo življenjsko zavarovanje vsaj za 10 let in z minimalno letno premijo 240 EUR. V primeru prekinitve zavarovalne pogodbe si zavarovalnica pridružuje pravico terjati vračilo sorazmernega dela dobroimetja oz. vrednosti bona. Omenjena ugodnost ne velja pri sklepanju zavarovanj preko interneta na www.generali.si in www.g24.si. Akcija se izključuje z vsemi ostalimi prodajnimi oz. promocijskimi oz. partnerskimi ugodnostmi razen z akcijo “dvojni popust za brezškodno dogajanje” na podlagi Petrol kupona. Več o pogojih zavarovanja in možnostih unovčitve na prodajnih mestih zavarovalnice Generali, na Petrolu ter na www.generali.si in 080 70 77.

* Predhodna polica oziroma polica, ki je podlaga za določitev bonusa ni bila sklenjena pri GENERALI d.d. ali na www.g24.si.

** Varni voznik je fizična oseba, ki ima vsaj 5 let vozniških izkušenj in ki v obdobju zadnjih dveh zaporednih zavarovalnih let ni prijavila škode iz zavarovanja AO in AO-plus.

*** Kar ne velja za namen uporabe: taxi, rent-a-car, starodobniki.