Vinjeta za 55 evrov

Vinjeta za 55 evrov Generali avto zavarovanjeŽe imate vinjeto? Potrebujete gorivo? Generali zavarovalnica vam v decembru 2012 in januarju 2013 podarja 40 EUR!

Vsi novi zavarovalci (fizične osebe – varni vozniki*), ki v času akcije sklenejo letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo (zavarovanje avtomobilske odgovornosti – AO, zavarovanje AO-plus in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov), prejmejo:

[quote type=”small” align=”left”] vrednostno kartico izdajatelja Petrol d.d. z dobroimetjem 40 EUR (unovčljivo tudi za nakup vinjete ali goriva na bencinskih servisih Petrol do – 01.06.2013)[/quote]

 Prodajna akcija »Vinjeta za 55 EUR« velja za NOVE stranke,
poteka pa od 03.12.2012 do 31.01.2013

OPOMBA: Če vam avto zavarovanje poteče do vključno 28.2.2013 lahko  to obnovite že 30 dni pred potekom oz. že v mesecu februarju 2012 in si tako zagotovite brezplačno vrednostno kartico za 40 EUR.

Informativni izračun avto zavarovanje (akcija Vinjeta za 55 evrov)

Za dodatne informacije in neobvezujoč  informativni izračun vabljeni da nas kontaktirate. Pokličete nas lahko vsak delovni dan med 9. in 17.uro na telefonsko številko: 059 / 090 220 ali izpolnite spodnji spletni obrazec.

Generali avto akcija[contact-form-7 id=”1718″ title=”Generali nagradna igra 40 evrov”]

Pogoji za upravičenost do ugodnosti:

a) Zavarovanje sklepa nova stranka tj. predpolica (podlaga za bonus) ni sklenjena pri Generali d.d.;
b) stranka (zavarovalec) je fizična oseba (kot fizične osebe ne štejejo samostojni podjetniki in druge osebe, ki samostojno pridobivajo dohodek);
c) zavarovano je osebno vozilo, namen uporabe »normalna uporaba« ali »uporaba za invalide«; ne velja za vozila z
namenom uporabe: taxi, rent-a-car, starodobnik;
d) sklenitev vsaj naslednjih zavarovanj na isti polici: zavarovanje AO in AO-plus, nezgodno zavarovanje voznika in potnikov;
e) zavarovalna polica je sklenjena za enoletno obdobje;
f) stranka je upravičena do popusta za dvoletno brezškodno dogajanje;
g) če se polica prekine pred potekom enega leta, ima zavarovalnica pravico znesek dobroimetja v vrednosti 40 € terjati od zavarovalca v sorazmerju glede na trajanje zavarovanja. Izjema od tega so police, prekinjene zaradi odjave vozila iz prometa ali zaradi prodaje vozila pod pogojem, da zavarovalec v roku 1 meseca od sklenitve te police, sklene novo polico pri Generali d.d., najmanj s kritji po tej polici, katera ni prekinjena najmanj do poteka obdobja s te police.

* Varni vozniki- vozniki osebnih vozil z vsaj 5 leti izkušenj, ki v zadnjih dveh letih niso povzročili nobene prometne nesreče iz obveznega avtomobilskega zavarovanja in niso prijavili škode iz naslova AO-plus zavarovanja.

Prodajna akcija za OBSTOJEČE stranke: nagradna igra »Zadeni vinjeto 2013«

Prodajna akcija za OBSTOJEČE stranke: nagradna igra »Zadeni vinjeto 2013« traja od vključno 03.12.2012 do vključno 31.01.2013.

Značilnost akcije: obstoječe stranke ob sklepanju zavarovanja lahko sodelujejo v nagradni igri v kateri bo vsak dan v času trajanja akcije izžrebana ena stranka, ki prejme letno vinjeto za 2013 za osebna vozila.

Pogoji za upravičenost do ugodnosti:
a) obnova oz. ponovna sklenitev zavarovanja tj. predpolica (podlaga za bonus) je bila sklenjena pri Generali d.d.;
b) stranka (zavarovalec) je fizična oseba (kot fizične osebe ne štejejo samostojni podjetniki in druge osebe, ki samostojno
pridobivajo dohodek);
c) zavarovano je osebno vozilo, namen uporabe »normalna uporaba« ali »uporaba za invalide«; ne velja za vozila z namenom uporabe: taxi, rent-a-car, starodobnik.

Za obnovo oziroma ponovno sklenitev zavarovanja ali kakršnekoli dodatne informacije nas lahko pokličete vsak delovni dan med 9. in 17.uro na telefonsko številko: 059 / 090 220 ali izpolnite spodnji spletni obrazec.

[contact-form-7 id=”1718″ title=”Generali nagradna igra 40 evrov”]