Tankaj za pol cene – Generali avtomobilsko zavarovanje

Pri zavarovalnici GENERALI tankaj za pol cene – 50l goriva po polovični ceni !

 

Generali - tankaj za pol cene - avto zavarovanjeVsi novi zavarovalci (fizične osebe – varni vozniki), ki v času akcije med 8. 4. 2014 in 7. 7. 2014 sklenejo letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo (zavarovanje avtomobilske odgovornosti – AO, zavarovanje AO-plus in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov), prejmejo:

  • Petrol klub predplačniško kartico z dobroimetjem 36,35 EUR (kartica izdajatelja Petrol d.d. je unovčljiva bencinskih servisih Petrol do 31. 12. 2014)

 

Nagrajujemo tudi OBSTOJEČE zavarovalce!

  • Do Petrolove vrednostne kartice z dobroimetjem 36,35 EUR ste upravičeni tudi obstoječi zavarovalci, ki obnovite letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo ter istočasno sklenete katerokoli življenjsko zavarovanje****** (izključeno je nezgodno zavarovanje) za obdobje desetih (10) let s plačano prvo premijo.

 

  • Obstoječi zavarovalci, ki v času akcije obnovite avtomobilsko zavarovanje, pa od zavarovalnice prejmete še vrednostni bon v višini 90 % popusta na kratkoročno osnovno posamično turistično zavarovanje do 15 dni *****.

 

Petrol - tankaj za pol ceneVeč o pogojih zavarovanja, možnostih unovčitve, dodatnih informacijah ali zahtevku po neobveznem informativnem izračunu na telefonski številki: 059 / 090 220 ali preko spodnjega spletnega obrazca:

 

 

Generali avto akcija[contact-form-7 id=”1718″ title=”Generali nagradna igra 40 evrov”]

 

Pogoji akcije

Zgoraj navedene ugodnosti veljajo: – za zavarovalce, ki so fizične osebe in hkrati varni vozniki**; – ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja najmanj s kritji: zavarovanja zavarovanje Avtomobilske odgovornosti – AO, Zavarovanje AO-plus in Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov; – minimalna bruto zavarovalna premija avtomobilskega zavarovanja, če je na zavarovalni pogodbi obračunan posebni popust, po popustu ne sme biti nižja od 250 EUR.
Akcija se izključuje z vsemi ostalimi prodajnimi oz. promocijskimi oz. partnerskimi ugodnostmi, razen z akcijo “dvojni popust za brezškodno dogajanje” na podlagi Petrol kupona.

Omenjena ugodnost ne velja pri sklepanju zavarovanj preko interneta na www.generali.si in www.g24.si.

V primeru prekinitve avtomobilske ali življenjske zavarovalne pogodbe si zavarovalnica pridružuje pravico terjati vračilo sorazmernega dela dobroimetja oz. vrednosti bona (izjema od tega so življenjske police, prekinjene zaradi prijave zavarovalnega primera).
* Predhodna polica oziroma polica, ki je podlaga za določitev bonusa, ni bila sklenjena pri GENERALI d.d. ali na www.g24.si. ** Varni voznik je fizična oseba, ki ima vsaj 5 let vozniških izkušenj in ki v obdobju zadnjih dveh zaporednih zavarovalnih let ni prijavila škode iz zavarovanja AO in AO-plus. *** Kar ne velja za namen uporabe: taxi, rent-a-car, starodobniki. **** Vrednost dobroimetja 36,35 EUR, predstavlja polovičen znesek za plačilo goriva, ki napolni 50-litrski avtomobilski rezervoar. Upoštevana je cena za liter neosvinčenega motornega 95-oktanskega bencina, na dan 1. 4. 2014, ki je znašala 1,454 EUR. ***** V primeru, da se zavarovalec odloči za kakšno drugo obliko kratkoročnega turističnega zavarovanja, ki je dražje, se mu odobri popust v višini zneska navedenega popusta (13,52 EUR). Bon je unovčljiv do 1. 10. 2014. Ugodnost (bon) se dodeli izključno ob sklepanju avtomobilskega zavarovanja. Naknadno dodajanje ugodnosti prodajne akcije ni mogoče. ****** Minimalna letna neto premija življenjskega zavarovanja znaša 240 EUR. Ugodnost je prenosljiva v sklopu istega gospodinjstva – torej med osebami prijavljenimi na istem naslovu (enak stalni ali začasni oz. kontaktni naslov).
Petrolova vrednostna kartica je unovčljiva v skladu in po pogojih izdajatelja Petrol d.d. Ljubljana, na bencinskih servisih Petrol do vključno 31. 12. 2014.