Moj Avto km – avto zavarovanje za vse, ki prevozite malo kilometrov

Avto zavarovanje Moj avto km - Zavarovalnica TiliaAvtomobilsko zavarovanje MojAvtokm je prvo avto zavarovanje po sistemu prevoženih kilometrov v Sloveniji. Plačate samo toliko, kolikor se s svojim vozilom dejansko vozite.

Zavarovanje je namenjeno tistim voznikom, ki prevozite malo kilometrov (kot so drugi avtomobil v družini, upokojenci, “nedeljski vozniki”,…, skratka tisti, ki vozite malo).

Avto zavarovanje MojAvtokm  – značilnosti

Zavarovanci lahko po tem sistemu zavarujejo le osebna motorna vozila namenjena zasebni rabi, ki so razvrščena v 14. ali nižji premijski razred in moč motorja ne presega 129 kW.

Ob sklenitvi plača zavarovanec minimalno in depozitno premijo, povišano za morebitna doplačila, v sklopu katere je zajetih tudi prvih 1.000 kilometrov. Za vsak nadaljnji prevožen kilometer nad 1.000 km pa zavarovanec plača dodatno premijo na kilometer v odvisnosti od dejansko prevoženih kilometrov.

Katera zavarovanja so vključena v avto zavarovanje MojAvto km

Zavarovanje po sistemu prevoženih kilometrov lahko sklenete za:

  • avtomobilsko odgovornost – AO (zakonsko določene zavarovalne vsote) in
  • zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb – AO plus (zavarovalna vsota 51.000 EUR)

 

Informativni izračun avto zavarovanje MojAvto km

Za dodatne informacije in neobvezujoč  informativni izračun vabljeni da nas kontaktirate. Pokličete nas lahko vsak delovni dan med 9. in 17.uro na telefonsko številko: 059 / 090 220 ali izpolnite spodnji spletni obrazec.

[contact-form-7 id=”1678″ title=”Avtomobilsko zavarovanje”]